Actualització d’horaris d’entrenaments

  • by

Amb la recuperació de les competicions d’alguns dels equips, novament hem de fer un canvi d’horaris per ajustar-nos a la nova realitat, a partir del dia 22 de febrer.

Amb el toc de queda decretat per les autoritats cal modificar els horaris d’entrenament. La manca d’horaris de tarda, s’agreuja molt més amb el tancament del poliesportiu a les 21:30 hores.

Malauradament, ens veiem obligats a modificar i retallar els horaris de les sessions de pràcticament tots els equips de l’entitat. D’acord amb l’Ajuntament de Mataró, habilitarem els dissabtes, (mentre no hi hagi competicions o més mesures), per poder fer entrenaments dels equips que perden la possibilitat de fer-ho entre setmana.

Us agraïm la vostra comprensió i us comuniquem que des del CVM mirarem de seguir adaptant-nos a les situacions que es generin de les decisions actuals i futures que prenguin les autoritats.

Us recordem que en cap cas es podrà participar en un entrenament sense haver presentat prèviament la declaració responsable signada (pels pares o tutors en cas dels menors).

Declaració Responsable (menors d’edat)

Declaració Responsable (adults)